Комплекс за отмора и почивка в село Бадевци


Предоставяме Ви възможност за незабравимо изживяване на Вашия екип (игри, семинари, обучения или фирмени партита) или да се отдадете на една заслужена почивка с близки и приятели. Избягайте от натовареното ежедневие и се потопете в уникалната природа на Еленския балкан в село Бадевци, което се намира на 32 км от Велико Търново, на 20 км от Елена и на 9 км от язовир Йовковци.

Представяме Ви нашия комплекс съхранил до голяма степен автентичния Еленски стил, състоящ се от напълно оборудваните къщи за гости близнаци “Теодора” и “Стефани”, къщата за гости “Василка” и семейния хотел “Синабовата къща”.

Комплексът разполага с капацитет над 80 места, ресторант до 100 места част от, който е с панорамна гледка, две конферентни зали едната с капацитет до 40 човека, другата до 100, джакузи, парна баня, предлагаме масажи (по предварителна заявка), тенис на маса, тенис корт, футболно игрище, два отопляеми басейна, единия прилежащ към хотела и другият към нашите къщи. Хотелските стаи разполагат с достъп до безплатен безжичен интернет, телевизор с плосък екран със сателитни програми и тераса с изглед.
На разположение на гостите в къщите се предлагат няколко барбекюта, камина и напълно оборудвани вътрешни и лятна външна кухни, зелена морава и детска площадка. В Бадевци човек преоткрива едно от лицата на уникалната българска природа и чистия въздух носещ чувство за спокойствие и уют.

 

Съхранили до голяма степен автентичния Еленски стил „Синабовите къщи” е комплекс за отмора и почивка, намиращ се в долната част на селото. Къщите за гости "Синабовата къща" „Василка”, „Стефани” и „Теодора”, отопляем басейн, няколко барбекюта, тенис корт и футболно игрище са част от проекта, разположен на около 9000 кв.м. Комплексът разполага с капацитет за настаняване 80 места, ресторант до 100 места, два отопляеми басейна, 2 зали за семинари, обучения и др.

Грижата за Вашия спокоен отдих е нашият приоритет!
Заповядайте!

Очакваме Вашите въпроси и запитвания на електронната ни поща [email protected], ще Ви бъдат предоставени индивидуални атрактивни оферти!
Бадевци - Синабовата къща 1
Бадевци - Синабовата къща 2
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 5
Бадевци - Синабовата къща 6
Бадевци - Синабовата къща 7
Бадевци - Синабовата къща 3
Бадевци - Синабовата къща 8

Синабовата къща

Семеен хотел

Хотел „Синабовата къща“ е едно място което съчетава в себе си уют, спокойствие и удобство.

Хотелът разполага с:

  • прилежащ външен отопляем басейн (26 – 29 ºС)
  • летен бар
  • лятна градина с релакс зони
  • тенис корт
  • футболно игрище
Повече информация
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани
Бадевци, къща Стефани

Къщa „Стефани“

Къща „Стефани“ и къща „Теодора“ са имената на къщите близнаци в нашият комплекс съхранили до голяма степен автентичния архитектурен стил.

В двора на къщите е разположена външна покрита барбекю зона с кухня и маса до 16 човека и открит отопляем басейн (26 – 29 ºС) с шезлонги и чадъри.

Повече информация
Къща Василка Етаж 1
Къща Василка Етаж 2
Къща Василка Етаж 3
Къща Василка Етаж 4
Къща Василка Етаж 5

Къща „Василка“

Къща „Василка“ носи дълга история в себе си, кръстена на баба Василка живяла там и предоставила имота си на нас. Изцяло подновената къща се дели на Студио 1 (1 етаж) и Студио 2 (2 етаж). Студията са с два различни входа, което ги прави възможни за наемане от различни групи (семейства).

Повече информация