Комплекс за отмора и почивка в село Бадевци


Предоставяме Ви възможност за незабравимо изживяване на Вашия екип (игри, семинари, обучения или фирмени партита) или да се отдадете на една заслужена почивка с близки и приятели. Избягайте от натовареното ежедневие и се потопете в уникалната природа на Еленския балкан в село Бадевци, което се намира на 32 км от Велико Търново, на 20 км от Елена и на 9 км от язовир Йовковци.

Представяме Ви нашия комплекс съхранил до голяма степен автентичния Еленски стил, състоящ се от напълно оборудваните, къща за гости “Василка” и семейния хотел “Синабовата къща”.

Комплексът разполага с капацитет над 80 места, ресторант до 100 места част от, който е с панорамна гледка, две конферентни зали едната с капацитет до 40 човека, другата до 100, джакузи, парна баня, предлагаме масажи (по предварителна заявка), тенис на маса, тенис корт, футболно игрище, два отопляеми басейна, единия прилежащ към хотела и другият към нашите къщи. Хотелските стаи разполагат с достъп до безплатен безжичен интернет, телевизор с плосък екран със сателитни програми и тераса с изглед.
На разположение на гостите в къщите се предлагат няколко барбекюта, камина и напълно оборудвани вътрешни и лятна външна кухни, зелена морава и детска площадка. В Бадевци човек преоткрива едно от лицата на уникалната българска природа и чистия въздух носещ чувство за спокойствие и уют.

 

Съхранили до голяма степен автентичния Еленски стил „Синабовите къщи” е комплекс за отмора и почивка, намиращ се в долната част на селото. Къщите за гости "Синабовата къща" и „Василка”, отопляем басейн, няколко барбекюта, тенис корт и футболно игрище са част от проекта, разположен на около 9000 кв.м. Комплексът разполага с капацитет за настаняване 80 места, ресторант до 100 места, два отопляеми басейна, 2 зали за семинари, обучения и др.

Грижата за Вашия спокоен отдих е нашият приоритет!
Заповядайте!

Очакваме Вашите въпроси и запитвания на електронната ни поща [email protected], ще Ви бъдат предоставени индивидуални атрактивни оферти!
Бадевци - Синабовата къща 1
Бадевци - Синабовата къща 2
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 8
Бадевци - Синабовата къща 5
Бадевци - Синабовата къща 6
Бадевци - Синабовата къща 7
Бадевци - Синабовата къща 3
Бадевци - Синабовата къща 8

Синабовата къща

Семеен хотел

Хотел „Синабовата къща“ е едно място което съчетава в себе си уют, спокойствие и удобство.

Хотелът разполага с:

  • прилежащ външен отопляем басейн (26 – 29 ºС)
  • летен бар
  • лятна градина с релакс зони
  • тенис корт
  • футболно игрище
Повече информация
Къща Василка Етаж 1
Къща Василка Етаж 2
Къща Василка Етаж 3
Къща Василка Етаж 4
Къща Василка Етаж 5

Къща „Василка“

Къща „Василка“ носи дълга история в себе си, кръстена на баба Василка живяла там и предоставила имота си на нас. Изцяло подновената къща се дели на Студио 1 (1 етаж) и Студио 2 (2 етаж). Студията са с два различни входа, което ги прави възможни за наемане от различни групи (семейства).

Повече информация